Meisjes Slaapkamer

Meisjes Slaapkamer
89 / 100

Hoe stijl een meisjes slaapkamer

Er zijn veel manieren om het beddengoed in de slaapkamer aan te pakken, met name als het gaat om stapelbedden, maar het uiteindelijke doel is altijd om elk kind een vertegenwoordiging in de ruimte te geven. Mijn advies is om te streven naar samenhang, maar het is niet nodig om elk detail perfect op elkaar af te stemmen. Kies in plaats daarvan een element dat doorwerkt in beide bedden, of het nu gaat om een kleurenschema of een patroon.

Persoonlijk vind ik het heerlijk om verschillende dekbedden en dekbedovertrekken in elkaar te zetten, want het geeft elk kind al snel zijn eigen persoonlijke uitstraling. We div bedden en stapelbedden gestyled door de roze tinten aan elkaar te koppelen. Voor de lakens kozen we voor een polka dot patroon voor beide bedden, maar we speelden met de schaal en koppelden onze Nappiez hoeslaken set, die een fijn patroon heeft, en onze Day dream lakens van 100% katoen.

Meisjes Slaapkamer
Meisjes Slaapkamer

Als beide kinderen echt van een bepaald dekbedovertrek houden, verander dan de dingen met behulp van verschillende lakens en gooi kussens. Dit kan ook een nuttige benadering zijn om een gedeelde slaapkamer te stylen voor een jongen en een meisjes slaapkamer. In dit geval gebruik ik graag een neutraal dekbed of dekbedovertrek en breng ik de individuele persoonlijkheid binnen door middel van patroonlakens en kussens te gooien.

Meisjes Slaapkamer
Meisjes Slaapkamer

stylingbed voor een jongen en een meisje

Wat uw aanpak ook is. Het enige wat nodig is om het beddengoed in een gemeenschappelijke ruimte onder de knie te krijgen, is het samenvoegen van een set kleuren of patronen. Het vinden van een gemeenschappelijk element om door de hele bedding heen te dragen zal zorgen voor dat broodnodige gevoel van samenhang in de ruimte als geheel.

Happy Styling!

Post door Mirjam, Stylist van Las-lunas nederland Design Services Team. Ons Design Services team biedt gratis een-op-een ontwerpadvies, moodboards en ruimteplanning. Heeft u een kamer om te decoreren? Vraag gerust om advies.

Meisjes Slaapkamer
Meisjes Slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *