Welke Boxspring, Europees bed of Amerikaans bed, wat is de beste optie?

Boxspring, Amerikaans of Europees bed: hoe de beste te kiezen Het bed is iets fundamenteels, want naast een goede rust kan het verschil tussen een goed of slecht bed jaren van goede lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn. De verandering die je kunt hebben van een slechte rust in volledige rust is een wereld van verschil in het fysieke gevoel van gezondheid en geluk. Om uw twijfels over dit onderwerp te verduidelijken, zijn hier de belangrijkste verschillen tussen Box Spring, Europees bed en Amerikaans bed.

boxspring

1. Boxspring

Kenmerken: het bestaat uit een matras en een basis gebouwd met hout en veren. Er zijn ook boxspring met een basis in twee gedeeld, ideaal voor transport. Het verschil tussen de twee varianten heeft geen invloed op de slaap. types: -Zachte sneden of zachte basis: de koppen hiervan zijn driehoekig en rond. Deze variant past zich aan verschillende soorten lichamen aan. – Sterke of stijve sneden of stevige basis: een metalen structuur die de matras stevigheid geeft en zich niet zo goed aanpast aan de anatomie. -5 zones: Zigzagveren bieden ondersteuning in vijf verschillende delen van het lichaam. In alle gevallen is de basis opgevuld met schuim, polyurethaan en is gestoffeerd. Er zijn meer veeropties, maar deze komen minder vaak voor. De stevigheid van de matras hangt ervan af. Maatregelen: meestal twee meter lang. Het komt in 1, 1,5, 2 normale stoelen en 2 b / d, King en Super stoelen Koning. Voordelen: de houten steun draagt ​​bij aan de duurzaamheid, dus het kost meer jaren om beschadigd te raken dan Amerikaanse bedden. De stevigheid zorgt voor het nodige comfort om goed te slapen. Rusten in een Box Spring voelt alsof je het op twee op elkaar gestapelde matrassen doet en wordt meestal als comfortabeler beschouwd dan Amerikaanse bedden. Dankzij de technologie kan het zich aanpassen aan verschillende soorten lichamen en hun bewegingen tijdens het slapen. Aanbevolen voor: alle mensen van elk type gewicht vanwege al hun opties. Voor degenen die een kwaliteitsbed willen, voor middelgrote en grote slaapkamers.
boxspring

2. Amerikaans of wel Boxspring

Bed Kenmerken: het belangrijkste verschil is dat het Amerikaanse bed hoger is, omdat de matras de topper heeft. Voor de materialen waarmee het is vervaardigd, is het gevoeliger voor beschadiging en breuk dan een Boxspringbed. Maten: de standaardmaat is 1,9 meter lang, maar uitzonderlijk verkocht voor 2 meter. Voordelen: ze zijn meestal goedkoper door het gebruik van materialen van mindere kwaliteit. Aanbevolen voor: goedkope bedden van weinig of sporadisch gebruik.

Heerlijk wegdromen in een Amerikaans bed en fit opstaan

Serta behoort tot de grootste Amerikaanse matrasproducenten van de wereld. De handgemaakte Serta modellen blinken uit in elegantie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de speciale miracoil vering en pocketvering ondersteunt het matras je lichaamshouding optimaal. Warmte en transpiratievocht wordt snel afgevoerd, het matras gaat lang mee. Droom heerlijk weg in één van mooie grote boxsprings en sta als herboren weer op. De Amerikaanse bedden hebben een fijne lighoogte, met als voordeel dat je eenvoudig in en uit je bed stapt. De bedden zijn antiallergisch en antihuisstofmijt en zijn daarmee extra goed voor je gezondheid. De amerikaanse matrassen hebben over het algemeen ook een geiintegreerde topdekmatras. Amerikaanse bedden combineren een maximaal ligcomfort aan een stijlvolle uitstraling. De eersteklas bedden zijn geschikt voor alle seizoenen en gaan zeer lang mee. Slapen in een Amerikaans bed voelt als slapen in een luxe vijfsterren hotelboxspring. Zeg nu zelf, dat wil jij toch ook? Bekijk ook de collectie Kingsize Bedden
boxspring

3. Europees Bed

Bed Kenmerken: het heeft een houten basis en het matras er bovenop. De veren kunnen biconisch zijn. Het heeft ook een pañete en is meestal gevuld met polyester en synthetische vezels. Voordelen: misschien houden sommige mensen meer van dit type bed vanwege het ontwerp, omdat het voor kleine ruimtes meestal een goede optie is. Maatregelen: meet meestal 2 meter. Aanbevolen voor: kleine ruimtes.

Welke te kiezen?

Hoewel onze grootmoeders van harde matrassen houden, omdat men ooit dacht dat dat ideaal was, is de realiteit dat stevigheid afhangt van het gewicht van de persoon: hoe meer kilo’s meer ondersteuning nodig is.

De keuze voor een matras kan ook worden bepaald door hoe men slaapt: Mond tot mond: stevige matrassen –

Mond naar beneden: gemiddelde stevigheid -Side: zachte matrassen

Geloof het of niet, we brengen een derde van ons leven door met slapen. Dit is de reden waarom een ​​goed bed en een optimaal matras zeer noodzakelijk zijn om te rusten en vernieuwd wakker te worden. Zie dit als een investering die bijna tien jaar meegaat en u de juiste beslissing neemt.

Las-Lunas heeft veder alles voor uw slaapkamer.

Bij las-lunas kunt u veder online alles vinden om uw slaapkamer weer een nieuw uiterlijk te geven. Buiten Bedden en Boxsprings ook Matrassen en bedbodems. Er zijn hand verstelbare bedbodems maar ook vol elektrische bedbodems. Ook voor de kids hebben wij vele Bedden zoals stapel bedden of kajuitbed maar ook kids boxspring. En Natuurlijk ons uitgebreide assortiment van Dekbedovertrekken. Van kinder Dekbedovertrek tot landelijke dekbedovertrekken. Hoeslakens in alle kleuren en natuurlijk Hoeslakens voor topper en split topper. Kijk lekker rustig rond in onze online winkel naar alle beddengoed en slaapkamer artikelen.