Privacy Policy

Privacy policy las-lunas boxsprings matrassen beddengoed voor u en onze veiligheid. Wij hopen op een goede samen werking voor ons en onze klanten.

Actievoorwaarden op de producten

Dit geld voor alle acties die las-lunas aanbied op onze webpagina. 

  • De actie loopt zolang de voorraad strekt. OP=OP
  • De aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar in de webshop.
  • De flostouwen zijn te verkrijgen in twee verschillende maten.
  • De aanbiedingen of gratis goederen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Bekijk onze aanvullende algemene actievoorwaarden.

Privacyverklaring las-lunas

las-lunas boxsprings matrassen beddengoed vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Daarom houden wij ons uiteraard aan de privacyregelgeving. Dit betekent dat wij persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en beveiligen. In deze privacyverklaring geven wij je informatie over de wijze waarop wij gegevens verwerken van onze klanten en gebruikers van  onze website www.las-lunas.nl, online diensten . Heb je na het lezen van deze verklaring nog vragen, laat het ons dan weten via onze contact pagina. Veiligheid en privacy

Verantwoordelijk voor de verwerking

las-lunas boxsprings matrassen beddengoed, gevestigd in Utrecht, Nicolaasweg 216, is de verantwoordelijke voor het verwerken van je persoonsgegevens. Dit betekent dat las-lunas bepaalt welke gegevens wij van jou verwerken, hoe dat gebeurt, voor welke doelen en hoe lang. Wij verwerken persoonsgegevens onder andere door ze op te slaan. Delen met andere partijen gebeurt niet.

Veiligheid en privacy jonger bent dan 16 jaar

Als je jonger bent dan 16 jaar, mag je slechts persoonsgegevens aan las-lunas verstrekken indien één van je ouders of een wettelijke vertegenwoordiger die deze privacyverklaring heeft gelezen ons hiervoor namens jou toestemming geeft. Wij verzoeken je daarom geen gegevens aan ons te verstrekken indien je (nog) geen toestemming hebt gekregen.

Persoonsgegevens Veiligheid en privacy

In het kader van onze dienstverlening, de verkoop van onze producten of wanneer je anderszins contact hebt met las-lunas, leggen wij persoonsgegevens vast zoals:

  • Naam, adres en woonplaats
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bank- en betaalgegevens (Enkel bij aankoop)
  • IP-adres
  • Gekochte producten
  • Duur en tijdstip van bezoek
  • Surfgedrag op de website
  • Inloggegevens

Waarom mogen wij deze persoonsgegevens verzamelen?

Wij mogen deze gegevens op basis van Veiligheid & privacy verzamelen omdat:

  • Wij je daarvoor in sommige gevallen nadrukkelijk om toestemming hebben gevraagd. De toestemming die je geeft kan je op elk moment weer intrekken.
  • Het noodzakelijk is om een overeenkomst die wij met jou hebben te kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een online bestelling).
  • Het noodzakelijk is voor het kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen..
  • Het noodzakelijk is voor het kunnen behartigen van ons gerechtvaardigd belang. Waarbij wij eerst afwegen of ons belang dan echt zwaarder weegt dan jouw belangen als het gaat om privacy.

Waarvoor verwerken wij je gegevens ?

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen:

Je online bestelling

Voor je online bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we jouw bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. Indien je je bestelling wilt ruilen of retourneren, of vragen hebt over de bestelling, vragen we om je naam, e-mail, klantnummer en ordernummer. Daarmee kunnen we jouw teruggestuurde bestelling goed verwerken of jouw vragen beantwoorden.

Je account

In mijn account slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijv. je geboortedatum om je te feliciteren op je verjaardag, inschrijving voor de nieuwsbrief of jouw verlanglijstje). Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. Daarnaast bewaren we gegevens over je eerdere bestellingen. 

Klantenservice

Je kunt met ons mailen en Facebooken. Om te zorgen dat je jouw verhaal niet twee keer hoeft te vertellen onthouden wij dit. Om onze service elke dag een beetje beter te maken, analyseren wij deze  contactmomenten. Ook kunnen wij vragen om je naam, e-mailadres, telefoonnummer. Zo kunnen we al je vragen goed afhandelen.

Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wij sturen deze nieuwsbrief alleen als je je daarvoor hebt aangemeld of als je een bestelling hebt geplaatst. We sturen onze nieuwsbrieven per e-mail en hebben daarom jouw e-mailadres nodig. Dit geld enkel als je dat zelf wilt.

Reviews

Je kunt andere klanten helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je andere een nog beter beeld van een product of dienst. Je ontvangt 8 dagen na jouw bestelling een e-mail van ons met daarin de vraag of jij een beoordeling wilt achterlaten. Dit is slechts een uitnodiging. Wil je het niet, dan kan je deze e-mail gewoon negeren.

Acties en prijsvragen

Als je meedoet aan een actie of prijsvraag vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken.

Verbetering van onze winkel en service

Wij zijn voortdurend bezig om onze service te verbeteren, zodat wij ons assortiment en diensten zo goed mogelijk kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van onze klanten en bezoekers. We benaderen je daarom soms voor een klantonderzoek of een plaats in ons klantentestpanel. Verder willen we weten hoe de afhandeling van een klacht ging en wat je van onze nieuwsbrief vindt.  

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

Achteraf betalen

Voor de ‘achteraf-betaling’ van online bestellingen, maakt las-lunas gebruik van div opties. Als je gekozen hebt voor achteraf betalen dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan betreffende een gegevenscontrole doet. Dit doen ze aan de hand van haar privacy statement. 

Dit houdt in dat er een kredietevaluatie kan worden uitvoert, wat kan betekenen dat een kredietcheck wordt gedaan. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere je naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer. Op basis van een aantal variabelen berekenen zij een score, waardoor bepaald wordt of je met deze specifieke betaalwijze kunt betalen.

Social media

las-lunas is op verschillende social media aanwezig, zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Youtube, Instagram. Als je las-lunas volgt via sociale media, of communiceert met of over las-lunas via sociale media (bijvoorbeeld wanneer je commentaar plaatst, media uploadt, een persoonlijke boodschap verzendt of fan van ons wordt door op de “Like” knop te klikken), kan het zijn dat wij persoonlijke informatie over je ontvangen (zoals je (gebruikers)naam, je profielfoto, je woonplaats, je e-mailadres en je geslacht) en/of de door jou bekeken en geplaatste content en berichten met betrekking tot las-lunas. 

Wij volgen discussies op deze kanalen, neemt er aan deel en beantwoordt individuele, relevante vragen. las-lunas behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren, kan dan ook geen enkel recht worden ontleend.

Wij gebruiken de ontvangen gegevens om zo goed mogelijk op jou te reageren en slaan daarvoor de gegevens die wij ontvangen ook op bij de andere gegevens die we over jou hebben. Hierdoor kunnen we je ook op een later moment persoonlijker te woord staan. Wij bewaren de ontvangen gegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring.

Naast deze privacyverklaring zijn het privacy­beleid, de gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen van het betreffende social media platform van toepassing. las-lunas raadt je aan om die gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen ook zorgvuldig te lezen en regelmatig te raadplegen.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden waar we informatie in kunnen opslaan of uit kunnen lezen. Zo hoef je niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Ook worden cookies gebruikt om jouw order correct af te handelen in samenwerking met de gebruikte betalingspartner. 

De gegevens die uit de cookies voortkomen, kunnen wij tevens gebruiken om een profiel van jou op te bouwen. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer. 

Met andere bedrijven die cookies gebruiken hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. 

Gegevensverstrekking aan anderen

las-lunas kan bij de uitvoering van haar dienstverlening gebruik maken van de diensten van derden (bijv. voor de uitvoering van marketingactiviteiten). Persoonsgegevens worden slechts aan derden beschikbaar gesteld wanneer deze gegevens nodig zijn voor de derde partij ter uitvoering van de betreffende diensten. Deze derde partijen treden hierbij op als verwerker voor las-lunas. las-lunas draagt zorg dat deze partijen voldoende waarborgen bieden ten aanzien van de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Derde partijen die voor las-lunas optreden als verwerker hebben een overeenkomst met las-lunas afgesloten waarin onder meer is opgenomen dat zij jouw gegevens alleen zullen verwerken in opdracht van las-lunas.

Voor het overige zal las-lunas jouw gegevens niet aan derde partijen verstrekken, behalve zoals beschreven in deze privacyverklaring. Ten slotte kan las-lunas jouw gegevens aan derden verstrekken indien las-lunas hiertoe wettelijk is verplicht, zoals aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties. Persoonsgegevens kunnen in dit kader ook worden doorgegeven aan ontvangers in landen buiten de Europese Economische Ruimte. las-lunas zal in dergelijke gevallen maatregelen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om te waarborgen dat je gegevens zo goed mogelijk worden beschermd.

Websites van derden

Op de website van las-lunas kunnen hyperlinks en/of sociale media buttons staan waarmee je de website van las-lunas verlaat en op de website van een andere partij terecht komt. las-lunas heeft geen zeggenschap over diensten en websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat voor deze diensten en websites van derden een andere privacyverklaring geldt. Deze privacyverklaring van las-lunas heeft alleen betrekking op gegevens die via de website van las-lunas zijn verkregen. las-lunas accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) diensten en/of websites van derden.

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.We raden je aan de privacy- en cookieverklaringen van deze social media partijen regelmatig te raadplegen.

Beveiliging

las-lunas gaat uiterst zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, onrechtmatig gebruik, onnodige verzameling en/of bewaring. Zo beveiligen wij onze systemen en applicaties volgens de geldende standaarden voor informatiebeveiliging, dragen wij zorg voor beperkte toegang tot gegevens en geheimhoudingsplicht voor medewerkers.

Bewaartermijnen

Wij zullen je gegevens niet langer bewaren dan nodig is (in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren) om bovengenoemde doelen te bereiken. De gegevens worden na het bereiken van de doelen gewist, tenzij de gegevens op grond van een wettelijke plicht langer bewaard dienen te worden. In het geval van gemengde gegevensverzamelingen, wordt de langste bewaartermijn gehanteerd.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Intrekken van toestemming;
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik of dit gebruik beperken;
  • Een kopie vragen van je gegevens, of ons vragen om deze gegevens aan een derde te verstrekken.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs toe te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen.

 Bij een betrokkene jonger dan 16 jaar of handelingsonbevoegd, dient het verzoek te worden ingediend door diens wettelijke vertegenwoordiger.

 Wil je jouw persoonsgegevens inkijken of wil je gegevens wijzigen? Dit kun je zelf doen via je ‘mijn account‘. Wil je jouw account verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Neem dan contact met ons op dan verwijderen wij het account voor je.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging in deze privacyverklaring

Datum van publicatie: 11-09-2020

Wanneer onze website of diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Veiligheid en privacy las-lunas

Contactgegevens

Privacy Policy
Privacy Policy

Naam bedrijf: las-lunas b.v

BTW ESY5006192A
Adres: Nicolaasweg 216 Utrecht

E-mail: info@las-lunas.nl